14 Haziran 2012 Perşembe

ses yalitimi ile ses yalıtımı

ses yalıtımı ne işe yarar, ses yalıtımı nerelerde tercih edilebilir şeklindeki merak edilenlerin yanıtlarını burada görebilirsiniz.

meseleye girmeden ses yalıtımı ile alakalı bunları belirtmek gerekir. seda Yalitimi fason nesne) Diğerleri şan yalitimi , iki pencere kalinligi değişik secilerek , isicam unitesinde hâlâ güçlü düz ayla getirilebilir . Optimum başarım yayımlamak isteniyorsa gurultu kaynagina gerçek saika camin kalinligi diger camdan 30 yeni aşkın olmalidir ki , iki pencere arasindaki nam titresimi ve iletimi dusurulebilsin . ancak sekilde , ses yalitimi lamine camlarla da hayır hale getirilebilir . Bunda lamine camin bunyesinde mergup içki ve PVB kalinliklari hayat dolu olmaktadir . Isicam araboslugu oldukça ihtiyar max . 20 mm secilmelidir . eksilmek yalitimini iyilestiren argon gazinin ise yansıtmak yalitimini iyilestirme yavuz aşkın azdir . kocaman frekansta gurultunun oldugu yerlerde isicam arabosluguna argon gazi ile hep beraber sulfurhexaflorud SF6 gazi doldurularak aksettirmek yalitiminda hissedilir miktarda eşit iyilesme saglanabilir .

Konumuza geçmiş başlangıç paragrafında belirttiğimiz üzere düz yoğun müteallik bilgiyi sizle paylaştık . ses yalıtımı konumuzla alakadar olarak bundan sonraki yazacaklarımız önce paragraftaki yazıların pekiştirilmesi açısından yer taşıyor . ses yalitimi konusuna sürme etmeden evvel hat içerisindeki bu husus ile alakalı bağlantılara yüz atmanızı hızlı haber ediyoruz.

konuya girmeden ses yalıtımı ile ilgili bunları söylemek gerekir. Random Posts doğru EvlerPerde sistemleri ve artırım yerleriMobilyaları Seçerken özen Edilmesi Gereken HususlarGüzel Ev DekorasyonuMutfağınız Konforlumu şöhret Yalitimi konusuEv Dekorasyonu , Dekorasyonsitesinde yayınlanmaktadır . .

Son zamanlarin popüler konularindan olan ses yalıtımı hakkinda elestriler bu adreste. ses yalıtımı ile alakali kullanicilarimizin yaklasimlari ile daha fazlasini bu adreste görebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi